Intern paalrek met roestvrijstalen rollen – 1 paalrek inbegrepen

 215,89

Intern paalrek met roestvrijstalen rollen Aan de zijkant gemonteerd intern paalrek met roestvrijstalen rollen, volledig verstelbaar om te passen op de breedte van de meeste bestelwagens en bevat een rolsysteem dat de slijtage van apparatuur vermindert bij het opslaan en ophalen uit de opbergrekken. De paalrekken zijn de professionele keuze voor het opbergen van glazenwas-telescoopstelen, ladders en andere lange uitrustingen. Houd er rekening mee dat dit stokkenrek per stuk wordt verkocht. Meestal zijn twee paalrekken vereist.

 

Industrieel gepoedercoat frame met RVS Rollen. Roestvrijstalen rollen helpen om het rek gemakkelijk te laden, waardoor het risico van krassende palen en andere apparatuur wordt geminimaliseerd

Het paalrek is verstelbaar (Min Breedte – 1620mm tot Max Breedte 1900mm). Roestvrijstalen rolbeugel kan worden gesneden om het rek geschikt te maken voor kleinere voertuigen. Ontworpen voor maximaal 6 x palen met extra opbergruimte voor ladders en andere lange uitrustingsstukken Max. hangbelasting – 100 kg (*mits de rekken stevig zijn gemonteerd)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Intern paalrek met roestvrijstalen rollen – 1 paalrek inbegrepen” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *